Hoppa till sidans innehåll

Fina framgångar på Skol-SM

27 SEP 2011 10:19
När Skol-SM avgjorde i Sundsvall i helgen blev det fina framgångar för Alléskolans IF på OLGY Hallsberg!
  • Skapad: 27 SEP 2011 10:19

Sprint lördag - brons till "Eken" samt i lagtävlingen
På lördagens sprinttävling var det gymnasieklass för endera herrar eller damer som gällde. Sprinttävlingen avjordes i väldigt tuff och kuperad terräng kring Sidsjöns slalombacke och det var riktigt tuffa och fysiska banor. Här imponerade Johan Ek-Larsson som ju "bara" är förstaårselev med att knipa en bronspeng i herrklassen efter äldre "superjuniorer" som Emil Svensk och Jens Wängdahl. Fler placeringar högt upp i resultatlistan stod Jens Rönnols (10:a), Michal Hubacek (11:a), Oskar Andrén (14:e) och Johan Vavrys (15:e) för. Detta trots att de inte fick till några riktigt bra lopp.
I damklassen presterades fina lopp av Nathalie Rygh och Sanna Skoog som placerade sig på 5:e respektive 8:e plats. I lagtävlingen tog Alléskolans ett brons efter Sandviken och Eksjö.

 

Långdistans söndag - ett guld, ett silver och ett brons!
På söndagens långdistans var det uppdelade klasser efter ålder och här tog Jens Rönnols en seger i klassen H16. Ytterligare bra placering i den klassen svarade även "Eken" för genom att sluta 4:a slagen med mindre än en minut efter segrande Jens och endast 2 sekunder från att vara på pallen i dag igen.

Jens
Jens Rönnols överst på prsipallen i klassen H16

I klassen H17 blev det dubbelt på pallen genom Leif Svensson och Oskar Andrén som knep silver och brons efter mycket fina lopp.

LeifOskar
Leif och Oskar medaljörer i klassen H17

 

Lyckad resa med mycket trevlig stämning
Avslutningsvis kan konstateras att resan upp till Sundsvall var lyckad och det var en mycket bra och positiv stämning i gruppen hela helgen. Som vanligt känner man sig som ledare stolt att vara ute på tävlingar med detta gäng!

 

Skribent: Anders Holm

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info