Hoppa till sidans innehåll

Första skolveckan i Hallsberg är nu avklarad!

28 AUG 2011 11:49
Veckan har varit en intensiv vecka, men med en väldigt härlig stämning i gruppen. Träningarna under veckan har varit toppen och det har varit riktigt bra drag. Det har märkts att många har längtat tillbaka till träningsmiljön och stämningen i Hallsberg!

  • Skapad: 28 AUG 2011 11:49

På tisdagskvällen körde vi Triathlon tillsammans med OK Tisaren. Bland tjejerna var Julia Lauri snabbast. Segrade i killklassen gjorde, efter en spännande spurtstrid, Michal Hubacek. Michal är tillsammans med Johan Vavrys en av våra två nya tjeckiska elever som ska studera i åk3 detta läsår.

Resultat från Triathlonen finns på Tisarens hemsida. Tiderna stämmer dock inte då de inte är korrigerade med simningen inräknad.

Resultat Triathlon

Michal Hubacek

Michal Hubacek

På onsdag var det först en härlig morgonträning med ett mycket bra teknikpass där vi körde kurvbild och linje-OL. På eftermiddagen var det ett lättare pass med löpteknik + styrka.

På torsdagen hade vi gemensam samling på elevhemmet med lite rutiner kring städscheman. Efter detta var det lite gemensam tid för matlagning innan vi åkte iväg på träning i Finspång där vi bjöds på teknikslingor i härlig och teknisk terräng. Ett stort tack till Olle Lindman, Finspångs SOK,  som hjälpte till att fixa denna träning åt oss!

slinga1 

Skribent: Anders Holm

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info