Hoppa till sidans innehåll

Imorgon drar äventyret igång

10 AUG 2010 16:09
I morgon rivstartar verksamheten på OLGY med resa upp till Trondheim för att lära känna varandra, träna samt kolla på VM och stötta det svenska laget.
Redan idag har många anlänt till elevboendet för att installera sig. Lite information om resan samt inflyttningen på elevhemmet kommer här...
  • Uppdaterad: 10 AUG 2010 18:37

Elevboendet
Vi hoppas att alla hinner komma in och i alla fall få lite ordning på sin rum innan avfärd. Vi har lagt in ett informationshäfte på samtliga rum där ni kan läsa lite om vad som gäller för elevboendet. För er som flyttar in för första gången har vi även lagt fram ett exemplar av ordningsreglerna som vi vill att ni skriver under och lämnar tillbaka.

Vi har ställt in lite ny köksutrustning i varje kök som en liten inflyttningspresent. Om det finns gamla saker som ni inte vill ha kvar i era kök så kan ni ställa det i lådor uppe utanför kontoret så kör vi bort det senare. Självklart får ni även ta saker där som andra lämnat!

Uppe utanför kontoret finns också en hel del kläder som vi inte vet vem som äger. Dessa ligger på en tvättställning. Kolla om det är något som du äger och skynda dig att göra det innan den 20/8 för sedan så kastar vi allt som är kvar.

Ni äldre elever som har nycklar kvar till era gamla rum får, när ni flyttat över era sista saker,  se till att lämna dessa vidare till de som flyttar in efter er. Alla ska, förutom nyckeln till porten och ytterdörrarna, ha 2 exemplar av sina rumsnycklar. Några har hängt in sina extranycklar i nyckelskåpet så där kan ni också kolla om ni bara fått ett exemplar.

 

Infomöte
Vi kommer att hålla ett kort informationsmöte i imorgon kl. 10:00 där vi kan ta upp frågor som rör elevboendet. Det är ju en del saker som inte är helt fixat ännu efter den ombyggnaiton som gjorts under sommaren. Vi kör mötet i samlingslokalen utanför kontoret på våning 2.

 

Resan till Trondheim
Vi åker kl. 12:00 med buss från baksidan på elevhemmet. Se till att inte komma sent. Du ska ha ätit lunch innan. Vi kör sedan upp till Mora för att stanna och handla lite och träna lite lätt där. Efter träningen blir det fortsatt resa till Idre för kvällsmat och övernattning.
Se till att ha träningskläder + torrt ombyte inne i bussen så att du inte behöver slita upp all din packning under bussen när vi ska träna.

 

Önskemål från den svenska VM-truppen
Ett önskemål från den svenska VM-truppen har farmförts genom Håkan Carlsson idag som ringde och ville kolla om någon kan ta med ett par bärbara batteridrivna mp3 högtalare alt. en hederlig gammal "bergsprängare" upp till Trondheim. De skull nämligen vilja att vi kan spela VM-truppens egna kampsång på TC under tävlingarna. Hör av dig till mig på sms om du har tillgång att ta med något sådant. (070-4163675)

I övrigt så hoppas vi att du kan se till att få med dig lite "hejarklacksutrustning" i form av flaggor eller blågula tröjor. Vi kommer att köpa med ansiktsfärg och ta med i bussen!

Skribent: Anders Holm

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info