Hoppa till sidans innehåll
Foto: Filip Jacobsson Tjejgänget

Inside information

08 SEP 2014 14:11
Nu är vi redan inne på fjärde veckan och Anders har ännu inte hunnit uppdatera något här på hemsidan. Jag (Moa G) tyckte därför det var dags att informera er lite om hur det står till, vad vi har gjort och vad som komma skall.
  • Skapad: 08 SEP 2014 14:11

Vi började den nya terminen bra med både lekar och läger för att lära känna varandra. Nu tre veckor senare vet vi bla att Anton H är den mest läskiga typen här på Holgy och att Andreas U är en riktig klippa i köket, toppen tycker Fanny A och Elin J som inte klagar över att disken försvinner om man ställer det på diskbänken. 

 

Vi har också hunnit med att fira fyra födelsedagar då Emma P fyller år idag (Grattis!), Emma H igår, Andrea S förra veckan och jag veckan innan dess. Flera tårtor och bakverk har bakats och helt plötsligt har killarna blivit enormt intresserade av tjejsnack.. vi undrar varför!?

 

Framöver väntar ytterligare en helg med DM-tävlingar och därefter drar SM igång. Fram tills dess kör Tomas hårt med oss på intervallerna och imorgon ska vi springa mossintervaller. 

 

Hoppas ni har det lika trevligt som vi!

Skribent: Moa Gustafsson

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info