Hoppa till sidans innehåll

Intervjudag för sökande inför nästa läsår

25 NOV 2013 11:32
Torsdagen den 5 december kommer vi att ha intervjudag för sökande inför nästa läsår. Dagen kommer att innehålla både löptest och intervjuer.
  • Skapad: 25 NOV 2013 11:32

Inbjudan kommer att skickas ut efter att Sandviken/Eksjö är klara med antagningen till sina RIG-platser vilket sista datum är satt till den 29/11. Vi räknar med att berörda ska få besked senast måndag den 2/12. Vilka som väljs ut och blir kallade kommer att göras enligt följande:

 
"Urval kommer att göras bland de sökande som efter RIG:s uttagning har Hallsberg som sitt första kvarvarande val. Sökande som ej väljs ut till intervjuer/tester i Hallsberg kommer att skickas vidare till sitt  nästa skolval. Sökande som har andra NIU före Alléskolan Hallsberg kommer att hänvisas till intervjuer/tester på dessa skolor. "
 
Då det tyvärr är väldigt kort med tid för denna process vill vi att ni som hoppas/tror er vara aktuella för intervjuer/tester i Hallsberg bokar in torsdagen den 5/12 i kalendern. Mer info med tider kommer alltså senare, men vi räknar med löptest på förmiddagen och intervjuer på eftermiddagen.
 
Hör av er om ni har några frågor!
 
Skribent: Anders Holm

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info