Hoppa till sidans innehåll

Julavslutning och resultat inomhus-OL

22 DEC 2017 08:57
Ett stort tack allesammans för den trevliga julavslutningen igår!
  • Skapad: 22 DEC 2017 08:57

Det var en fullspäckad dag igår med avslutning i skolan, julstädning på elevboendet, inomhusorientering och sedan den traditionsenliga familjemiddagen.

För er som vill analysera resultat och sträcktider ytterligare från inomhusorienteringen så finns de upplagda på Winsplits Online. Ett stor applåd till Per Karlsson och Hanna Mårtensson som var snabbast i respektive klass och där Hanna då även tog en delseger i Tour de Hallsberg. Ett grattis även till Victor Hansson som var snabbast OLGY-killen i herrklassen och därmed tog delsegern i Touren bland killarna. (Uppdatering av ställningen i Touren får vänta tills efter julledigheten.)

Sträcktider Winsplits Online

I övrigt vill vi tacka för att det till slut blev fint julstädat överallt på elevhemmet och sedan att vi hade en väldigt trevlig avslutning ihop på kvällen med alla familjer. Vi tränare är speciellt glada för det fina uppträdande med musik och sång som ni i tjejgänget genomförde. Tack också för fyndiga och mer eller mindre genomarbetade rim på alla de julklappar som delades ut :)

Ett stort tack för denna termin så ses vi igen tisdag den 9/1.

Skribent: Anders Holm
Epost: Adressen Gömd

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info