Hoppa till sidans innehåll

Nytt läsår med ny tränare och nya elever

24 JUL 2011 23:15
När det nya läsåret drar igång i augusti kommer det att vara en ny tränare på plats. Roger Glännefors kommer att jobba 50% som vikarie åt Anette. Självklart kommer det också lite nya elever. Om du missat vilka de är så finns en lista här...
  • Uppdaterad: 24 JUL 2011 23:33

Roger Glännefors
Roger är utbildad idrottslärare och har tidigare jobbat med många olika tränaruppdrag inom svensk orientering. Bland annat har han jobbat som instruktör på orienteringsgymnasiet i både Strängnäs och Eksjö. Han har också varit med och skrivit tränarlitteratur som SOFT gett ut. Roger har på senare tid arbetat som idrottslärare på Strängnäs gymnasium och varit aktiv som klubbtränare i Tullinge samt varit personlig tränare åt sin son Magnus.

 

Nya elever till hösten
Jens Rönnols, Täby OK
Erik Berzell, Attunda OK
Johan Ek-Larsson, Södertälje-Nykvarn OL
Jonathan Karlsson, OK Tylöskog
Gustav Hindér, Tolered-Utby OL
Sanna Skoog, Kils OK
Malin Widén, Uddevalla OK
Ellen Johnsson, OK Nacke
Hanna Sahlin, OK Kåre
Julia Adolfsson, OK Kåre

Utöver dessa elever kommer vi även att ha två utbytesstudenter från Tjeckien som kommer att gå på OLGY hela läsåret i åk3 på NV-programmet. De heter Michal Hubacek och Johan Vavrys och har erfarenhet från det tjeckiska juniorlandslaget. Michal var med på JVM i Polen och tog brons i stafett samt placerade sig som 11:e respektive 15:e man individuellt.

Skribent: Anders Holm

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info