Hoppa till sidans innehåll

Skolstartsläger i Storvik

19 AUG 2012 09:08
I onsdags var det inflyttning på elevboendet och vi drog sedan igång höstterminen direkt genom att dra på läger till Storvik för att tävla, träna och ha roligt tillsammans!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2012 09:37

Ja, nu är vi 10 nya elever i gänget i Hallsberg och första lägerresan tillsammans är redan avklarad. I torsdags drog vi nämligen upp till Storvik (=byhålan där tränare Anders Holms vuxit upp) där vi inkvarterade oss i stora sporthallen. På programmet stod tävling (natt) torsdag, lekar och träning på fredagen samt tävling (medel) på lördagen. Anders passade även på att dra lite spännande kulturella anekdoter om Storvik...

Lägret var mycket lyckat och de pass vi sprang gav bra träning inför kommande SM-tävlingar i Gästrikland/Hälsingland. På Storviksnatt på torsdagen var det väldigt många som gjorde stabila och fina lopp. Vi hade hela 6 segrare med oss i hem i bussen hem efter tävlingen. Dessa var:

D16 Andrea Svensson
H16 Filip Jacobsson (prao)
D18E Josefin Wallenhammar
H18E Erik Berzell
H20E Anton Hallor (ÖLOF-elit)
H35 Tomas Hallmén (tränare)

På fredagen tog vi det lugnt på förmiddagen och efter lite sovmorgon så väntade lekar och bad. På eftermiddagen väntade träning i tuff och jobbig terräng i Kungsberget. Vi hade sedan bokat middag på bykrogen Granliden och som efterätt blev det tårta som mamma Holm hade bakat.

På lördagen tävlande vi "för-SM" på Årsundarundan som bjöd på extremt svår och stenig terräng vilket var en riktig utmaning. Dagens bjöd på 4 segrare, men också många stora bommar som man kunde ta med sig hem som erfarenhet. De 4 segrarna för dagen var:

D16 Moa Gustafsson
H16 Emil Thellsén
D18E Andrea Svensson
H18E Filip Jacobsson

Idag (söndag) är vi hemma och tar det lugnt och imorgon är det skolstart på riktigt på Alléskolan!

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info