Hoppa till sidans innehåll

Träning, middag och föreläsning i Örebro

06 APR 2018 13:30
Igår var vi hela gänget i Örebro för träning, gemensam middag och sedan en inspirerande föreläsning med skidskytten Helena Ekholm. Ett stort tack till Ullmax som bjöd in oss till denna föreläsning!
  • Uppdaterad: 06 APR 2018 13:31

Träningen var egentligen tänkt att vara OLGY-KM i långdistans, men på grund av att det fortfarande är en del snö i skogen runt Hallsberg så valde vi att leta upp ett närområde i Örebro där det var i stort sett barmark och ändrade formatet till masstart med "one-man-relay". Det blev ett snabbt och intensivt race som var publikvänligt med många varvningar.

Segrade bland grabbarna gjorde Jonas Andersson efter en tuff uppgörelse med Ludvig Ek. De både gick ut samtidigt på den sista korta ogafflade slingan. De valda olika vägval, men kom ändå tillsammans och där Jonas spurtade i mål precis före Ludvig. Bakom kom även Samuel Pihlström jagande, men han fick aldrig riktigt kontakt och gick imål som trea strax efter. Det var i övrigt väldigt tätt med löpare bakom och vi hade 7 löpare i mål inom dryga minuten.

Bland tjejerna fick vi även där se en spännande uppgörelse där Julia Rajan, Hanna Mårtensson och Tove Pettersson gjore upp om segern. Här var Julia starkast och sprang i mål före Tove och Hanna.

Alla resultat finns på WinSplits Online 

Efter träningen åt vi gemensam middag och åkte vidare till föreläsning med Helena Ekholm som Ullmax hade bjudit in oss till. Det var en bra och inspirerade föreläsning om målsättning och motivation.

Då masstarten ingick i årets Tour de Hallsberg så har vi nu räknat samman och uppdaterat totalställningen. Finns på länken nedan. 

Totalställning Tour de Hallsberg efter 6 av 10 deltävlingar

Skribent: Anders Holm
Epost: Adressen Gömd

Alleskolan   

 

 


 

Postadress:
Alleskolans IF - Skolidrott
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Besöksadress:
V. Storgatan 5A
69430 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0704163675
E-post: orienteringsgymnasie...

Se all info